23 november 2019
15:30

Tullinge Triangel Pojkar FK

Kryss med mersmak!

Vi möter Tullinge som spelat i division 3 (2019) och det märks då de tar ledningen med 2-0 i första halvlek. Vi spelar väldigt ängsligt och slarvar otroligt mycket. Fabian i mål räddar oss flera gånger och är Beles bästa spelare för dagen. Andra halvlek startar precis som vi avslutade första, ängsligt och slarvigt. Tullinge utnyttjar det genom att kontra in 3-0 nästan direkt. Istället för att deppa ihop så gör Bele 3-1 genom Malkolm som viker in och avlossar ett kanonskott i bortre hörnet. Grabbarna får energi och ett större självförtroende efter det målet. Vi gör sedan 3-2 genom Adin efter ett magiskt förarbete av Kevin Ssenoga som snor bollen från målvakten och frispelar Adin. Efter 3-2 målet så var känslan att vi skulle kunna vinna matchen (vilket vi nästan gjorde). I slutskedet av matchen får vi en frispark i ytterzon som vi lyfter in på Adam Würtz som nickar in den. 3-3 och vi har bud på ett till genom en vass omställning som tyvärr leder till en frispark som vi bränner. Domaren blåser sedan av matchen och grabbarna kan gå in till omklädningsrummet med ett högt huvud. Vi visar på otroligt bra moral i dagens match och undertecknad är mycket nöjd med hur vi avslutar matchen. Nästa träningsmatch är ett så kallat Järfälla-derby där FC Järfälla står för motståndet.